Over ons

Bos Roestvaststaal Industrie B.V. uit Woerden is met veel passie voor het vak opgericht in 2011. Wij zijn een metaalbewerkingsbedrijf voor de vervaardiging van producten in roestvaststaal en aluminium.

Bos roestvaststaal pand Woerden

Met een eigen visie op de hedendaagse metaalbewerkingen is Bos Roestvaststaal Industrie B.V. inmiddels uitgegroeid tot een veelzijdige onderneming waar alleen maar enthousiaste vakmensen werken.

Ons bedrijf kenmerkt zich door een lage overhead en korte communicatie-lijnen. Wij streven altijd naar een optimale ondersteuning in het hele traject. Van het aanleveren van een offerte tot het opleveren van de uiteindelijke oplossing. Als opdrachtgever heeft u dus te maken met een vast aanspreekpunt.

Iedere opdracht pakken wij persoonlijk en klantgericht aan. U kunt van ons dus altijd betrokkenheid, kwaliteit en efficiëntie verwachten vanaf de start tot het eindresultaat. Voor ons geldt: afspraak is afspraak. U kunt dus rekenen op hetgeen we hebben afgesproken. 

Het vervaardigen van hoogwaardige producten van RVS en aluminium vereist vakwerk, waardoor Bos Roestvaststaal Industrie B.V. continue in beweging is. Wij investeren in onze mensen en machines. Onze deskundigheid vraagt dan ook kennis, ervaring en vakmanschap.

Materialen die wij bewerken:

  • Aluminium
  • RVS-kwaliteiten 304, 316
  • Duplex 1.4462
  • 904L 
  • 910S

Certificeringen

Aan de certificering van ons bedrijf conform NEN-EN 1090-2 werken wij hard. Vanzelfsprekend zal ook de NEN en ISO 3834-2 certificering meegenomen worden. 

De NEN-EN-ISO 3834 certificering is een internationaal erkend kwaliteitsborgingsysteem voor laswerkzaamheden. In deze norm worden alle werkzaamheden op het gebied van lassen omschreven. De ISO 3834 is een kwaliteitsnorm die betrekking heeft op de gehele organisatie t.a.v. lassen. Deze certificering is het bewijs dat Bos Roestvaststaal Industrie B.V. op het gebied van lastechnische werkzaamheden alle kwaliteitseisen heeft gewaarborgd.

Bos Roestvaststaal Industrie B.V. werkt met gekwalificeerde lassers NEN EN ISO 9606-1:2013  

Wilt u meer weten over onze mogelijkheden of heeft u een vraag?